D&D

Als financiële dienstverlener willen we ons netwerk inspireren en toegang geven
tot de specifieke kennis die nodig is om uw ondernemersambitie waar te maken.

D&D Consulting is gespecialiseerd in de uitvoering van uw boekhouding gekoppeld aan financieel en fiscaal advies. Hierbij hechten we veel belang aan een performante financiële en operationele rapportage. Wij maken uw financiële resultaten inzichtelijk, zodat ze bijdragen aan de uitbouw van uw ambitie.

Vanuit deze financiële en operationele inzichten dagen onze Business Developers u uit om verder te kijken dan de cijfers en uw huidige activiteiten. Onze rol stopt niet bij het geven van een juist inzicht, het correct verwerken van de vennootschapsbijdrage of het correct afsluiten van een boekjaar! We zetten ons netwerk van externe specialisten graag in om samen met u uw groeitrajecten te onderzoeken en te optimaliseren. Ondernemen vraagt immers om specialisatie en een brede waaier aan kennis, die voor elke kmo met ambitie beschikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we ook al enkele jaren onze kmo portefeuille erkenning.

Sporttax

Sporttax

Ons doel is om de belangen van onze sportatleten zo goed mogelijk te beschermen. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat alles juridisch klopt, dat de nodige optimalisaties zijn doorgevoerd, dat rechten en financiën goed zijn geregeld en dat er geen onaangename verrassingen zijn.

Boekhouding

Boekhouding & Fiscaliteit

Uw boekhouding volgens het boekje? D&D Consulting is uw rechterhand bij het indienen van uw btw aangifte, vennootschapsbelasting en personenbelasting.

Administratie

Administratie

Ondernemen gaat hand in hand met administratie. Als ondernemer last met facturatie, personeelsadministratie of contracten? Wij ontzorgen u met plezier!

Business rapportage

Businessrapportage

Een correcte boekhouding leert ons weinig. De vertaalslag naar een goede businessrapportage waarbij financiële resultaten inzicht geven in uw operationele resultaten is hét fundament van slim ondernemerschap!

icon-starters

Startersadvies

Starten als ondernemer? Eenmanszaak of vennootschap? Een goed begin is het halve werk. D&D Consulting is benieuwd naar uw ideeën en vertaalt ze naar een concreet businessplan.

Venootschapsadvies

Venootschapsadvies

Starten als bedrijf, tactisch groeien, slim investeren, een bedrijfsovername vlot onderhandelen, … Onze fiscalisten begeleiden uw onderneming van begin tot eind.

Consultancy boekhouding

Consultancy boekhouding

Wilt u de luxe van een in-house boekhouder, maar heeft u geen nood aan een voltijds profiel? Wilt u deze flexibel kunnen inzetten? Wij helpen u graag verder!

Business development

Business development

De volgende stap in uw ambitie waarmaken? Onze Business Developers gaan samen met u aan de slag om op basis van uw businessrapportage opportuniteiten te vinden en te benutten.

Project management

Projectmanagement

Belangrijke beslissingen of opstartende projecten in uw bedrijf? Nood aan een verbindende persoon? Onze Project Managers ondersteunen u graag.

Ons netwerk

Elke ondernemer botst soms op zijn limieten. Ons netwerk bestaat uit externe specialisten in verschillende domeinen, die u graag verder helpen om deze limieten te doorbreken.

Boekhouder gezocht in de ruime regio rond Sint-Truiden, Brussel, Leuven of Hasselt?