icon-starters

Uw eigen zaak starten? Een wild idee in de praktijk brengen en uw dromen realiseren? Start u hiervoor meteen met een vennootschap of toch beter als eenmanszaak?

Vele vragen waar wij heel graag tijd voor vrijmaken en u begeleiden met uw eerste stappen als ondernemer. D&D Consulting voorziet u van persoonlijk startersadvies op maat.

Startersadvies met visie

Een geniaal concept, een onvervulde jeugddroom, een onklopbare ondernemingszin, … Ons advies? Als het kriebelt, moet u starten. Bundel uw ideeën, klop aan bij D&D Consulting en maak de juiste keuzes op basis van ons slim startersadvies. Samen stellen we uw doelen scherp en stippelen we een sluitend financieel plan uit voor uw eigen zaak. Praktisch, punctueel en altijd piekfijn voorbereid. Een klinkende kick-start van uw onderneming!

Startersadvies voor uw eigen zaak? Doe beroep op D&D Consulting voor:

  • Advies en begeleiding tijdens de oprichting van een eenmanszaak of vennootschap
  • Opstellen van een haalbaarheidsstudie en financieel plan
  • Vervullen van opstartformaliteiten
  • Btw nummer aanvragen
  • Inschrijving in kbo
  • Advies over het sociaal statuut als zelfstandige
  • Aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen

Starten als ondernemer?

Sterk startersadvies met D&D Consulting

Een eenmanszaak of vennootschap oprichten die perfect aansluit bij uw langetermijndoelstelling? Eigen baas worden, gaat niet over één nacht ijs. Een ondernemingsnummer aanvragen, een haalbaarheidsstudie opstellen, uw boekhoudkundige verplichtingen in beeld brengen, … Wij hebben alles in huis om u te begeleiden bij de financiële, administratieve en praktische voorbereidingen.

Beginnen met ondernemen? Het startersadvies van D&D Consulting helpt u op weg. Onze experts luisteren naar uw ideeën en zetten alle to do’s nauwkeurig op een rijtje.

Startersadvies in Sint-Truiden, Brussel, Leuven of Hasselt?