D&D

Uw financiële inzichten verbeteren, fiscaliteit optimaliseren, vennootschappen structureren, … D&D Consulting is méér dan alleen een boekhoudkantoor. We zijn een netwerk waarbij we net zoals u van ondernemen elke dag onze prioriteit maken. Ontdek hier onze waarden!

D&D helpt ondernemers hun doelen halen. En we doen dat Doordacht, met Durf, met Daadkracht, Doelgericht… ontdek zelf hoe we jou kunnen helpen. Klik op de pauzeknop en Duik in de Diepte 😉

Oog voor detail

Een passie voor cijfers en de correcte verwerking van uw boekhouding is de basis van succesvol ondernemen. Toch gaan we een stap verder dan enkel de correcte verwerking van de cijfers. We analyseren uw cijfers en onderzoeken waar fiscale optimalisaties mogelijk zijn. Samen met u bewaken we uw financieringsbehoefte, zodat u proactief de juiste stappen kan zetten om uw ambitie verder te financieren. Kortom: doorgedreven advies vertrekkend vanuit onze financiële expertise.

Advies op maat van uw eenmanszaak of kmo? Alles start met het juiste gevoel voor detail om van uw ondernemerschap een succesverhaal te maken.

Oog voor detail
Luisterend oor

Luisterend oor

Cijfers zeggen niet alles. Voor ons is het cruciaal om goed te luisteren naar uw verhaal. Waar liggen uw ambities en onderscheidend vermogen? Hoe wilt u dit alles samenbrengen tot een succesverhaal? Enkele eenvoudige maar belangrijke vragen die ons helpen om uw cijfers met meer diepgang te benaderen en te begrijpen.

Veel financiële experts horen wel wat u zegt, maar luisteren niet. Goed advies start met echt begrijpen wat u als ondernemer wilt.

Kennis is er om te delen

Onze kennis? Die is ruim. Ons netwerk? Nog veel ruimer! Wij geloven dat het beste advies gegeven wordt door specialisten die met beide voeten in het veld staan. Ons netwerk bundelt talent uit verschillende vakgebieden zodat we uw onderneming op elk vlak perfect adviseren in functie van uw noden.

Teamwork makes the dream work. Advocaten, banken, subsidie experts, verzekeringsexperts, HR goeroes, … Specialisten zijn er niet enkel voor de groten der aarde. Wij omringen u met de juiste connecties zodat u uw dromen kan verwezenlijken.

Kennis
Digitale mindset

Digitale mindset

Digitaliseren is investeren in efficiëntie. Ook voor uw kantoororganisatie en workflow. Vergeet uitpuilende kasten en onvindbare facturen. Wij werken bewust met diverse tools om uw boekhouding te verwerken. Zo weten we welke tool het meest geschikt is voor uw organisatie.

Uw financiële administratie digitaliseren? D&D Consulting zet maximaal in op een paperless boekhouding geconnecteerd met uw tools. Zo wint u niet alleen plaats, maar ook tijd én geld.

Transparante communicatie

Misschien wel de belangrijkste waarde van allemaal. Wat bent u immers met een boekhoudkantoor met een perfecte dienstverlening en de juiste tools als deze u als ondernemer niet begrijpt? Het belang van transparante communicatie is vaak een van de belangrijkste hoekstenen in de uitbouw van uw onderneming.

We begrijpen u als ondernemer en verstaan uw ambities. Transparante communicatie vertrekt vanuit dit begrip en erkent u als ondernemer.

Communicatie

Kennismaken met ons netwerk dat uw onderneming bijstaat met veelzijdig advies?