Business rapportage

Wat bent u met cijfers als u niet weet wat ze betekenen of kan vertalen naar uw dagelijkse werking?

Een goede businessrapportage legt een sterke connectie tussen uw cijfers, uw businessplan en uw dagelijkse operaties. Zo beschikt u over een helder dashboard van waaruit u uw onderneming kan aansturen.

Businessrapportage, een slimme sturing van uw bedrijf

Voor een efficiënte businessrapportage vertrekken we vanuit uw financiële cijfers en kijken we samen met u naar uw operaties. Zo ontwikkelen we een dashboard dat u maandelijks de juiste inzichten geeft, zowel op het niveau van uw cijfers als van uw operaties. Een goed inzicht is onontbeerlijk in een wereld waar ondernemerschap aan een sneltempo verandert.

Een businessrapportage voor meer inzicht?

D&D Consulting, uw partner voor een sterke businessrapportage

De manier waarop we een businessrapportage opzetten, is sterk afhankelijk van uw noden en type activiteit. Zo kunnen we uw businessplan vertalen naar een helder onderbouwd Excel-document dat we nadien koppelen aan de juiste financiële en operationele tools. We kunnen ook een stapje verder gaan en deze rapportage opzetten in Microsoft BI, zodat uw informatie nog overzichtelijker wordt weergegeven. Wij beschikken over enkele basisrapporten, maar ook maatwerk is mogelijk!

Ziet u door de bomen het bos niet meer meer en bent u op zoek naar een correct inzicht in uw cijfers? Kom zeker eens praten en ondervind wat we voor u kunnen doen!

Businessrapportage voor uw onderneming?